Diensten

Geerts van Oijen in Gemert biedt een breed dienstenpakket aan die alle relevante vastgoedactiviteiten omvatten. Door de persoonlijke benadering is Geerts van Oijen uw betrouwbare partner op het gebied van onroerende zaken.

Hieronder vindt u de diensten waarvoor u bij ons terecht kunt. Wilt u meer informatie over onze diensten? Aarzel dan niet en neem contact op met één van onze medewerkers: Wij staan u graag te woord!

Aan- en verkoopmakelaar
Deskundig advies en actieve begeleiding zijn dingen die u kunt verwachten van ons. Wij bezitten de marktkennis  en middelen om uw huis op de meest verantwoorde en slimme manier onder de aandacht te brengen en te verkopen. Ook voor aankoopbegeleiding bent u bij ons aan het juiste adres. Wij houden rekening met uw specifieke woonwensen en uw financiële mogelijkheden. Wij behartigen uw belangen bij het zoeken naar een passende woning en hierbij kunt u uiteraard rekenen op een scherpe onderhandeling.

Aan- en verhuur
Bij Geerts van Oijen verhuur je ook je woning eenvoudig voor de korte of de lange termijn. Dit kun je zelf doen of wij helpen je er een handje bij. Wij zijn dan ook continu op zoek naar woningen, appartementen of villa’s in alle prijsklassen. Schrijf je dus snel in als verhuurder en maak gebruik van de kennis en ervaring van Geerts van Oijen!

Ook als je op zoek bent naar een geschikte huurwoning dan kunnen wij je daarmee van dienst zijn. Wij brengen je specifieke woonwensen nauwkeurig in kaart en gaan voor je op zoek naar geschikte woonruimte die goed bij je past!

Taxaties
Wilt u snel en deskundig uw huis laten taxeren? Voor een uitgebreide en zorgvuldige taxatie kunt u bij ons terecht. Wij taxeren conform beroepsnormen; nauwkeurig en betrouwbaar, en wij hanteren scherpe tarieven. Ons kantoor is aangesloten bij de brancheorganisatie Vastgoedpro en wij zijn tevens erkend NWWI taxateur. Hierdoor staan wij garant voor kwaliteit en zekerheid. We beschikken over de benodigde certificeringen zodat al onze rapporten door alle geldverstrekkers worden geaccepteerd. Taxatie aanvragen

Commercieel onroerend goed
Door onze jarenlange ervaring met onroerend goed zijn wij in staat om juist en doordacht advies te geven bij bedrijfsobjecten zoals winkels, kantoren en andere bedrijfspanden. Wij kunnen uw belangen behartigen op het gebied van het verwerven, het verkopen of het verhuren van uw bedrijfspand.

Huurbeheer
Het administratief, financieel en technisch beheren van woonruimte heeft veel omhanden. Waarom zou u dit zelf doen? Geerts van Oijen is gespecialiseerd in het beheren van onroerend goed voor particulieren en bedrijven. Wij bieden u service op het gebied van onderhoud, huurincasso, huurafrekeningen en verhuur van uw woning. Meer weten? Neem contact op met ons en wij gaan voor u aan de slag!

Wij zijn aangesloten bij de Geschillencommissie SGC.

vb_2_5473 (Medium)