Mijn favorieten

NL Energiecollectief

Word klant van NL Energiecollectief

NL Energiecollectief                                                                         

Geerts van Oijen Makelaars – Taxateurs is onlangs een samenwerking aangegaan met NL Energiecollectief, een uniek en onafhankelijk energiecollectief. NL Energiecollectief, afgekort NLEC, bestaat uit een club energieadviseurs met als doel: “het ondersteunen van particulieren en ondernemers bij het inkopen van elektriciteit en gas op collectieve basis”.

NLEC is met haar kennis en kunde instaat haar klanten een zeer scherpe prijs voor stroom en gas te bieden tegen een vast tarief. NLEC is zelf geen energieleverancier, maar speurt naar de laagste tarieven bij bestaande, betrouwbare energieleveranciers en sluit bij hen de contracten voor u af.

Hieronder drie belangrijke redenen waarom het aantrekkelijk is om u aan te sluiten bij NLEC.

  1. Energielasten omlaag


Bent u benieuwd of uw energielasten ook omlaag kunnen? Meld u dan geheel vrijblijvend aan bij NLEC via Geerts van Oijen Makelaars – Taxateurs. Let op: na de aanmelding zit u nog nergens aan vast! Door u aan te melden kan NLEC op basis van de door u ingevulde gegevens berekenen wat uw energielasten zullen worden. U kunt dus direct zien of en hoeveel u kunt besparen! Indien u vervolgens besluit zich aan te sluiten bij het collectief, verzorgt NLEC het gehele proces van opzegging tot een nieuw contract. Tevens controleren zij jaarlijks uw energienota.

  1. Geen aansluitkosten!


Gebruik bij uw aanmelding de kortingscode “geertsmakelaardij”. Daarmee komen ook de eenmalige aansluitingskosten ter hoogte van (€ 24,95) in zijn geheel te vervallen!

  1. Niet langer meer zelf opzoek naar de laagste tarieven


NLEC checkt dagelijks de markt om een zo laag mogelijk tarief voor volgend jaar vast te leggen. Zodra een nieuw tarief is vastgesteld ontvangt u een aanbod voor het komende jaar. U heeft enkele dagen de tijd om te beslissen of u klant blijft. Met uw volmacht koopt NLEC vervolgens uw volume in en zet zij de tarieven voor u vast. De switch die daarop volgt wordt volledig verzorgd door NLEC. U hoeft dus niet langer meer zelf opzoek naar de laagste tarieven, dat doet NLEC voor u.


NLEC is zelf geen energieleverancier, maar speurt naar de laagste tarieven bij bestaande, betrouwbare energieleveranciers en sluit bij hen de contracten voor u af. U ontvangt dan ook van hen uw jaarlijkse energienota en betaalt aan hun uw voorschot. In dit voorschotbedrag is tevens een kleine vergoeding opgenomen voor NLEC van slechts € 3,25 per maand voor een elektra-aansluiting en € 3,25 voor een gasaansluiting.


Voor meer informatie over NL Energiecollectief kunt u terecht op de website www.nlenergiecollectief.nl.


Voordelen:
– Lage energietarieven;
– Één vaste contactpersoon (géén callcenter);
– Alle werkzaamheden worden door NL Energiecollectief geregeld (opzegbrieven, factuurfouten, verlagen van voorschotten, etc.);
– Geen boete bij het overschrijden en/of te laag verbruik van gecontracteerde volume, kortom geen bandbreedte;
– Mogelijkheid terugvraag van energiebelasting bij 2 of meer aansluitingen op een pand me terugwerkende kracht van 5 jaar;
– Advies bij terug levering van energie.


Hoe werkt het?

Aanmelden:
Ga naar de website van NL Energiecollectief (klik hier). Vul uw voornaam, achternaam, e-mailadres, wachtwoord, bevestigingswachtwoord en kortingscode “geertsmakelaardij” in:


Stap 1 van het aanmelden:
Vul al de gevraagde gegevens in, zoals mobiele telefoonnummer, gewone telefoonnummer (mag ook 2x het mobiele nummer of huisnummer invoeren), postcode, adres, huisnummer, woonplaats, geboortedatum, geslacht, IBAN nummer, eventueel Facebook en/of Twitter account en aanvinken of u met gas en/of elektra over willen stappen:


Stap 2 van het aanmelden:
Vul uw huidige energieleverancier in, of u een enkele of dubbele meter hebt, met uw verbruik en huidige einddatum contract. Dit doet u ook voor uw gasverbruik. U kunt ervoor kiezen om mee te doen tot en met 31 december 2015, 2016, 2017 of 2018.


Daarna zet u alle vinkjes aan:

Let op: U kunt bij het laatste vinkje kiezen: zet ik een digitale handtekening,
of niet? Als u dit doet, zit u direct bij ons collectief en zullen wij alles voor u
gaan regelen. Wilt u er eerst nog even rustig over nadenken, dan zet u dit
vinkje niet aan. Vervolgens klikt u op verstuur.


Stap 3 van het aanmelden:
Daarna komt u in het laatste scherm. Hier kunt u uw oude jaarrekening uploaden, zodat het dossier compleet is. Dit is geen must, maar is wel zo fijn, omdat wij dan het gehele dossier compleet hebben en wij u nog beter van dienst kunnen zien.

U klikt op het deelnameformulier PDF om te zien wat u in uw email gaat ontvangen. Als u nog iets wilt aanpassen, kunt u onderin klikken op “vorige stap” om gegevens te wijzigen. Bij akkoord, klikt u op “verzenden” en u ontvangt het (getekende) deelname formulier in uw mailbox. Zodra wij het getekende deelnameformulier retour hebben mogen ontvangen, gaat het contract in en zullen wij alles voor u gaan regelen: De opzegging met uw huidige leverancier, switch regelen met de nieuwe leverancier, contract controle, jaarlijkse factuurcontrole, u zult nieuwsbrieven gaan ontvangen en wij zullen op de onderkant van de energiebeurs voor u in gaan kopen.


Het deelname formulier kunt u uploaden in de portaal, mailen naar ons, faxen naar ons of per post naar ons opsturen of bij uw vereniging achter laten.


Vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht.


NL Energiecollectief
Promenade 31
6581 BW  Malden
T: 0492 – 700 222
F: 0492 – 700 223
E: info@nlenergiecollectief.nl
I: www.nlenergiecollectief.nl