Geerts van Oijen is erkend lid van VastgoedPRO

VastgoedPRO is een toonaangevende landelijke beroepsorganisatie die zich ten doel stelt om de kwaliteit en vakkennis van de makelaar en taxateur op een zo hoog mogelijk niveau te brengen en te houden. Het lidmaatschap is niet voor ieder makelaars- en taxateurskantoor mogelijk. Er worden strenge eisen gesteld aan de vakkennis en de integriteit van de makelaar en taxateur. Daarbij stelt VastgoedPRO de belangen van de consumenten centraal.

In het belang van de consument ziet VastgoedPRO er op toe dat de voorwaarden van het lidmaatschap zorgvuldig worden nageleefd. VastgoedPRO zorgt voor heldere consumentenvoorwaarden en een professionele ondersteuning van de aangesloten makelaars en taxateurs bij hun dagelijkse bedrijfsvoering. Voor de opdrachtgevers van Geerts van Oijen geeft het lidmaatschap van VastgoedPRO een aantal extra zekerheden.

  • Wij worden continue bijgeschoold en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied.
  • Wij hanteren uniforme voorwaarden die goedgekeurd zijn door de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis.
  • Wij beschikken over de meest recente juridische formulieren en kunnen indien nodig gebruik maken van vakspecialisten voor juridische en fiscale vraagstukken.
  • Wij zijn aangesloten bij de Geschillencommissie SGC.

Het lidmaatschap van VastgoedPRO is dan ook niet alleen voor ons belangrijk. Ook voor onze opdrachtgevers is het een extra zekerheid dat zij met een professionele en betrouwbare makelaar te maken hebt.

VastgoedPRO Logo_rgb_PNG